<<
 
 
 
 
 
Tapahtumat    
 

Ruovesi on kaunis -kuvahaaste

Ruoveden Noitakäräjät ry, Ruoveden kunta ja Ruovesi-lehti kutsuu kaikkia hankkimaan itselleen hyvinvointia Ruoveden kauniista luonnosta. Vieraile listalla olevista luontokohteista, ota kuva kohteessa ja julkaise se facebook- tai instagram-tililläsi hashtagillä #ruovesionkaunis #kohde-mistä-kuva-on-otettu. Voit käydä vaikka kaikissa kohteissa, sillä jokainen julkaisemasi kuva on arpa, osallistuneiden kesken tapahtuviin palkintojen arvontaan!

Kohteet ovat:

Runebergin lähde
Ruoveden Laivaranta
Nurmisen lehtikuusimetsikkö
Siikanevan soidensuojelualue
Helvetinkolu
Susimäen aarniometsä
Ryövärinkuoppa
Koverojärvi
Haukanhieta
Ollinkivi
Torpparinkivi
Murolekoski
Kautun vuolle
Kotavuori
Museotie
Syvinkisalmi

Voit osallistua tietysti myös muilla Ruoveden hienoilla luontokohteilla, kun laitat oikean hashtagin (#ruovesionkaunis #kohde-mistä-kuva-on-otettu).

Siikaneva

Kuvahaaste on voimassa 1.5.2019.–30.9.2019, ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona sauna ja palju -ilta Pajusen Eräilijöiden saunalla. Älä kuitenkaan jätä luontokohteiden käymistä viime tippaan, sillä Ruoveden Noitakäräjät ry palkitsee oivallisia kuvia lipuilla noitakäräjäviikon maksullisiin tilaisuuksiin jo touko- ja kesäkuun aikana. Myös Ruoveden kunta ja Ruovesi-lehti seuraa ja huomioi kuvakilpailun satoa pitkin kesää, myös palkitsemismielessä.

Käyttämällä ruovesionkaunis-hashtagia annat Ruoveden Noitakäräjät ry:lle, Ruovesi-lehdelle ja Ruoveden kunnalle luvan julkaista kuviasi kertaluonteisesti.

Kuvakilpailun satoa on nähtävillä Noitakäräjien facebook-sivuilla ja Ruovesi-lehdessä. Sitä voi tietysti myös hakea kootusti nähtäväksi sosiaalisesta mediasta haulla #ruovesionkaunis.

Facebook ja Instagram yhtiöinä eivät osallistu kuvahaasteen toteuttamiseen eivätkä ole vastuussa hankkeesta.

Ottaessasi luontokuvia, muista turvallisuus. Esimerkiksi selfieitä, joiden ottamiseen liittyy selkeä hengenvaara, emme halua emmekä palkitse. Muista myös, että listan kaikissa kohteissa vierailleita tahdomme huomioida erityisesti.

Nauttikaa Ruoveden luonnosta!

Kuusimetsää
 
 
  Ruoveden Noitakäräjät ry, info@noitakarajat.fi Linkki Noitakäräjien FB-sivuille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESIGN ANNE HACKMAN – KUVAT SANNI ISOMÄKI