Intuitiivinen äänienergiahoito ryhmälle

Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme. Äänihoito on näin vähintäänkin syvärentouttava kokemus. Ääni vahvistaa intuitiota sekä laittaa kehon omat parantavat energiat liikkeelle. Keho alkaa näin itse parantaa itseään.

Ääni on mekaanista aaltoliikettä, värähtelyä. Ääni kantaa mukanaan äänienergiaa ja informaatiota. Ääntä voidaan käyttää parantavana välineenä. Erityisen auttavia ja rauhoittavia ovat hoitajan itse omalla äänellään tuottamat ylä-äänet eli harmoniset ylä-äänet, jotka soivat perusäänen kanssa samanaikaisesti. Nämä äänet voivat oikein suunnattuna auttaa rentoutumiseen ja jopa paranemiseen.

Tapahtuman toteutus Arotar Oy, Minna Katajamäki ja Veera Herranen, molemmat koulutettuja äänihoitajia (opettajana Michael Schirmer). Veera käy lisäksi parasta aikaa Michaelin Parantavan äänen mestarikurssia, josta valmistuu syksyllä 2022. Veera on koulutukseltaan näyttelijä. Minna on tunneterapeutti ja -kouluttaja, hengitysohjaaja ja intuitiivinen energiahoitaja,. Äänihoitajuuttaan ja virittyneisyyttään äänienergialle Minna ylläpitää vuosittain äänihoidon täydennyskoulutuksissa.

Intuitiivinen äänihoito ryhmälle toteutetaan äänihoitajan oman äänen äänienergialla sekä kristalliäänimaljoilla.

Äänen vaikutukset ovat hyvin yksiöllisiä ja jokainen kokee äänihoidon omalla tavallaan – jokainen kerta on myös erilainen. Tervetuloa kokemaan, miten ääni ja sen hoitavuus juuri sinussa ja sinulle tuntuu.

Äänihoidossa toivomme sinun voivan kokea turvaa ja luottamuksen ilmapiiriä.

Mukaasi äänirentoutukseen tarvitset oman alustan, peiton ja tyynyn sekä vesipullon. Varaa itsellesi mukava ja riittävän lämmin vaatetus.

Jos olet raskaana, sinulla on psyykkinen sairaus, sydänsairaus tai sairastat akuuttia syöpää – olethan yhteydessä hoitajaan etukäteen. Nämä voivat olla este osallistumiselle.

Äänirentoutuksen kesto on 60 min. Osallistumismaksu 20€, sis. alv 24% (korttimaksu tai käteinen).

Aina voit olla yhteydessä, jos jokin asia mietityttää tai haluat kuulla lisää.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 
Minna 040 7583 766 tai minna.katajamaki@arotar.fi 
Veera 040 7515 172 tai veera.herranen@arotar.fi