Joogailta ja kirtan -mantralauluilta Sointulassa

Tervetuloa Noitakäräjien joogailtaan hellimään itseäsi ja hakemaan keinoja huolehtia hyvinvoinnistasi! 

Kundaliinijoogan harjoitukset ovat virkistäviä, rentouttavia, puhdistavia ja vahvistavia – ja tarjoavat usein syvällisiä elämyksiä. Kundaliinijooga on monipuolisten, kehoa ja mieltä voimistavien ja tasapainottavien harjoituksien aarreaitta. Energia lähtee liikkeelle ja pääsee korjaamaan sitä, mikä kehossa korjausta vaatii. Mieliala kohoaa ja näkökulma jokapäiväiseen olemassaolon taisteluun saattaa muuttua. Harjoitus päättyy hoitavaan gongirentoutukseen.


Joogaharjoituksen jälkeen nautitaan hintaan sisältyvä Satanamian vegaaninen iltapala ja jutustellaan harjoituksen herättämistä tuntemuksista ja kysymyksistä.

Harjoitukset sopivat kaikille, aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta ei tarvita. Ei tarvitse olla valmiiksi notkea tai hyväkuntoinen, ja kaikkiin harjoituksiin löydetään jokaiselle sopiva tapa tehdä omaa kehoa kuunnellen.

Opettajana Teija Enoranta – Shabad Deep Kaur


Joogaillan jatkona kirtan-mantralauluilta Sointulassa klo 19.30-21


Joogaillan hinta 28 € sisältää iltapalan.

Kirtan -mantralauluilta 16 €

Joogailta, iltapala ja kirtan yhteishintaan 40 €


Varaa paikkasi viimeistään maanantaina 4.7. Kehräämön varausjärjestelmästä tai sähköpostilla teija.enoranta@kehraamo.fi.

Saat ilmoittautumisen jälkeen viestin, jossa vielä lisätietoja varustuksesta ja valmistautumisesta.

Voit kysyä joogaillasta ja kirtanista lisää laittamalla viestin samaan sähköpostiin teija.enoranta@kehraamo.fi tai soittamalla Teijalle numeroon 040 5131516.

Teija on opiskellut kundaliinijoogaopettajaksi New Mexicossa, USA:ssa, ja opettaa joogaa päätoimisesti Tampereella, Finlaysonin alueen Kehräämöllä. Hän on myös Integral Yoga Hatha -opettaja ja joogaterapeutti. Tutustu myös Teijan suomennokseen ja selitykseen kundaliinijoogan eettisestä perustasta teoksessa Japji Sahib – Mielen joogaa.


www.kehraamo.fi 

www.teijaenoranta.fi

 www.kundaliinijooga.fi


Teija Facebookissa:

www.facebook.com/joogahyvinvointila

www.facebook.com/shabaddeep.kaur

www.facebook.com/ShabadDeepYoga