Joogailta Sointulassa

Tervetuloa Noitakäräjien joogailtaan hellimään itseäsi ja hakemaan keinoja huolehtia hyvinvoinnistasi! 

Kundaliinijoogan harjoitukset ovat virkistäviä, rentouttavia, puhdistavia ja vahvistavia – ja tarjoavat usein syvällisiä elämyksiä. Kundaliinijooga on monipuolisten, kehoa ja mieltä voimistavien ja tasapainottavien harjoituksien aarreaitta. Energia lähtee liikkeelle ja pääsee korjaamaan sitä, mikä kehossa korjausta vaatii. Mieliala kohoaa ja näkökulma jokapäiväiseen olemassaolon taisteluun saattaa muuttua. Harjoitus päättyy hoitavaan gongirentoutukseen.

Joogaharjoituksen jälkeen nautitaan hintaan sisältyvä vegaaninen iltapala ja jutustellaan harjoituksen herättämistä tuntemuksista ja kysymyksistä.

Harjoitukset sopivat kaikille, aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta ei tarvita. Ei tarvitse olla valmiiksi notkea tai hyväkuntoinen, ja kaikkiin harjoituksiin löydetään jokaiselle sopiva tapa tehdä omaa kehoa kuunnellen.

Opettajana Teija Enoranta – Shabad Deep Kaur


Ethän tule joogailtaan vähänkään flunssaisena! Noudatamme harjoituksessa hygieniaa ja turvavälejä. Enimmäisosallistujamäärä 15 voi muuttua jos koronatilanne sallii. :)

Joogaillan jatkona kirtan-mantralauluilta Sointulassa klo 19.30-21 (katso erillinen tapahtuma).

Joogaillan hinta 25 € sisältää iltapalan.

Kirtan -mantralauluilta 15 €

Kirkonkylän joogailta, iltapala ja kirtan yhteishintaan 35 €


Varaa paikkasi viimeistään maanantaina 5.7. Kehräämön varausjärjestelmästä https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi/jooga__hyvinvointila_kehraamo/classes

tai sähköpostilla teija.enoranta@kehraamo.fi

(jos asioit verkkokaupassa, muista myös ilmoittautua alempana olevien ohjeiden mukaan!)

tai paikan päältä Sointulassa käteinen, kortit, ePassi/Smartum/Edenred

Saat ilmoittautumisen jälkeen viestin, jossa vielä lisätietoja varustuksesta ja valmistautumisesta. Voit kysyä joogaillasta ja kirtanista lisää laittamalla viestin samaan sähköpostiin teija.enoranta@kehraamo.fi tai soittamalla Teijalle numeroon 040 5131516.

Teija on opiskellut kundaliinijoogaopettajaksi New Mexicossa, USA:ssa, ja opettaa joogaa päätoimisesti Tampereella, Finlaysonin alueen Kehräämöllä. Hän on myös Integral Yoga Hatha -opettaja ja joogaterapeutti. Tutustu myös Teijan suomennokseen ja selitykseen kundaliinijoogan eettisestä perustasta teoksessa Japji Sahib – Mielen joogaa:

https://www.tammi.fi/kirja/teija-enoranta/japji-sahib-mielen-joogaa/9789513183264

www.kehraamo.fi 

www.teijaenoranta.fi

 www.kundaliinijooga.fi


Teija Facebookissa:

www.facebook.com/joogahyvinvointila

www.facebook.com/shabaddeep.kaur

www.facebook.com/ShabadDeepYoga/