Brahm Gianin kirtan -mantralauluilta

Taikaa omassa äänessäsi!

Kirtanissa lauletaan mantroja kirtania johtavien muusikoiden kanssa vastaamalla heidän laulamaansa mantraan toistamalla sama mantra. Vuorolaulu jatkuu yhä uudelleen ja uudelleen, joten mantraan on helppo päästä mukaan. Kirtan voi helpottaa arkielämää laukaisemalla lukittuneita tunteita ja nostamalla pintaan iloa ja keveyttä. Kirtan kuljettaa meitä sisäiseen hiljaisuuteen ja tyyneyteen kohottamalla energiaa, hiljentämällä mielen liikkeitä ja avaamalla tietä oman olemuksen ytimeen. Kirtan purkaa kielteisiä tunteita – kateutta, vihaa, himoa, itsekkyyttä ja ylpeyttä nostaen esiin kiitollisuutta ja antaumusta.

Jokainen meistä tulee kirtaniin omana itsenään ja voi osallistua omalla tavallaan. Voit laulaa mukana tai kuunnella, vaipua meditatiiviseen rauhaan tai hyppiä ja tanssia, jos rytmit siihen innostavat! Kirtanissa et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, meditaatiosta, mantralaulusta tai minkäänlaisesta laulamisesta. Ei ole niinkään tärkeää, miltä mantra kuulostaa, mutta tärkeää on se, miltä äänivärähtely tuntuu kehossa, ja miten se keventää sydäntäsi. Mantroja ei tarvitse osata etukäteen, kaikki neuvotaan paikan päällä. Tuo vain ihana itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Brahm Gianin ohjelmistossa on sanskritin- ja gurmukhinkielisiä sekä buddhalaisia mantroja. Mantrat jaetaan myös paperilla. Mantrat ovat yksinomaan myönteisiä, ja niitä käytetään ainoastaan hoitamiseen ja suojelukseen, sekä parhaimpien ominaisuuksiemme kasvattamiseen. Mantrat ovat eräänlaisia loitsuja, jotka voivat saada ihmeitä aikaan - mutta jälleen on kysymys vain siitä, että mantran käyttäjä vahvistaa omaa kykyään muutoksentekijänä.

Brahm Giani -mantrabändissä mukana Teija Enoranta, Solea Santala, Ella Paalanen, Tuomas Ailasmaa ja Martti Mäkinen.

Kirtan -mantralauluilta 15 €

Joogailta, iltapala ja kirtan yhteishintaan 35 €

Varaa paikkasi viimeistään maanantaina 5.7. Kehräämön varausjärjestelmästä https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi/jooga__hyvinvointila_kehraamo/classes tai sähköpostilla teija.enoranta@kehraamo.fi

Saat ilmoittautumisen jälkeen viestin, jossa vielä lisätietoja varustuksesta ja valmistautumisesta.

(jos asioit verkkokaupassa, muista myös ilmoittautua alempana olevien ohjeiden mukaan!) tai paikan päältä Sointulassa käteinen, kortit, ePassi/Smartum/Edenred

Ethän tule kirtaniin vähänkään flunssaisena! Noudatamme harjoituksessa hygieniaa ja turvavälejä. Enimmäisosallistujamäärä 15 voi muuttua jos koronatilanne sallii. :)

Voit kysyä kirtanista lisää laittamalla viestin samaan sähköpostiin teija.enoranta@kehraamo.fi tai soittamalla Teijalle numeroon 040 5131516.

Lisää kirtanista voit lukea myös täältä: 

http://teijaenoranta.fi/kirtan/

www.teijaenoranta.fi

www.kundaliinijooga.fi

Brahm Giani Facebookissa: https://www.facebook.com/kirtangiani/

Teija Facebookissa: https://www.facebook.com/shabaddeep.kaur ja https://www.facebook.com/ShabadDeepYoga/

Teija on opiskellut kundaliinijoogaopettajaksi New Mexicossa, USA:ssa, ja opettaa joogaa päätoimisesti Tampereella, Finlaysonin alueen Kehräämöllä. Hän on myös Integral Yoga Hatha -opettaja ja joogaterapeutti. Tutustu myös Teijan suomennokseen ja selitykseen kundaliinijoogan eettisestä perustasta teoksessa Japji Sahib – Mielen joogaa:

https://www.tammi.fi/kirja/teija-enoranta/japji-sahib-mielen-joogaa/9789513183264