Lasten tiistai Päiväkoti Metsäpolulla

  • ti 5.7.2022 klo 17:3019
  • Päiväkoti Metsäpolku, Mustikkapolku 2

Lasten oma tiistai tulee taas!

Päiväkoti Metsäpolulla on luvassa taianomaista tunnelmaa, kun Pikku Kakkosestakin tuttu Matias Husgafvel tarjoilee lapsille maagisen taikashown. Show järjestetään kaksi kertaa, jotta varmasti jokainen ehtii mukaan!

Monen sadan sirkusesiintymisen verran kokemusta kerryttänyt Matias tuo Metsäpolkuun reilusti osallistavan, huumoripainotteinen ohjelmanumeron, joka yhdistää taikuutta, jonglöörausta ja musiikkia.

Matias Husgafvel on kouvolalaislähtöinen, nykyään Tampereella asuva nuori näyttelijä, jonglööri-taikuri ja tulitaiteilija. Nuoresta iästään huolimatta Matias on valloittanut näyttämöitä ja tapahtumia jo usean vuoden ajan ympäri Suomen, monen sadan sirkusesiintymisen verran! Matias on myös tuttu kasvo tv:stä, toimiessaan tällä hetkellä mm. Pikku Kakkosen juontajana.

klo 17.30–18.00 Matiaksen maaginen taikashow
klo 18.00-18.30 Mehua ja keksejä tarjolla
klo 18.30-19.00 Matiaksen maaginen taikashow

Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Psst.. Muista myös Urheilukeskuksen pururadalle koottu Noitapolku, jossa uudet ja hauskat rastit tarjoavat tekemistä ja kokemista koko perheelle. Polku on kierrettävissä koko käräjäviikon ajan, ja tarvitset mukaasi vain hyvää mieltä. Noitapolku alkaa ulkokuntosalin ja pumptrack-radan välimaastosta, ja kiertää noin pururadan kilometrin lenkin.