Lasten tiistai

Käräjäviikon suosikiksi noussut Lasten tiistai on tänäkin vuonna puuhaa täynnä!

Sointulassa järjestettävässä iltapäivässä on mukana melkoinen porukka paikallisia toimijoita, joiden jokaisen puuhapisteeltä löytyy kivaa tekemistä kaikenikäisille.🤩

Kello 17.30 Lapsia tulee tervehtimään Pikku Kakkosestakin tuttu Maisteri Molto! Esityksen kesto on noin 40–45 min.

Paikalla jaossa tietenkin myös Noitakäräjien ilmapalloja! 🎈

Vapaa pääsy!

Kuva: Kalle Tulander

🎶 Maisteri Molton Sävelsoppa 🎶

Pikku Kakkosesta tutun Maisteri Molton Sävelsoppa-albumi soi nyt digijulkaisuna ja omalaatuinen musiikinopettaja kiertää esittämässä laulujaan ympäri Suomen.

Maisteri Molto on pakannut mukaansa soittimien lisäksi sävelsoppakattilan ja sävelsalkun, joista löytyy erikoisia vihjeitä lauluista. Konsertissa kuullaan Pikku Kakkosesta tuttuja kappaleita uusin sovituksin sekä uutta materiaalia Sävelsoppa -albumilta. 

Maisteri Molto soittaa klarinettia, bassoklarinettia, tenorisaksofonia ja nokkahuilua. Konsertti on vuorovaikutteinen, joten yleisö saa kuuntelemisen lisäksi halutessaan laulaa, rytmitellä ja liikkua konsertin aikana. Laulujen koreografiat ovat tanssinopettaja Niina Mannisen tekemiä ja näitä lapsille sopivia liikkeitä voi tanssia oman paikan edessä. Konsertissa myös aikuinenkin saattaa oppia uusia asioita musiikista. 

Maisteri Molto on omalaatuinen musiikinopettaja, jossa on ripaus klovnia ja hyppysellinen kapellimestaria. Hän rakastaa musiikkia ja on vahvasti tunteidensa vietävänä. Joskus tunteenpurkaukset saattavat vaikuttaa uhmaikäisen kiukuttelulta, mutta onneksi ne menevät nopeasti ohi ja jälleen musiikki soi. 

Maisteri Molto rakastaa mielikuvituksellisia pukuleikkejä ja usein mukana on juhlavaatetusta. Mutta voiko maisteri nukahtaako kesken konsertin? Entä miksi Itämeren kala on sävelsalkussa? Tule katsomaan ja kokemaan Sävelsoppa -show!

Kuva: Gregory Sufa